Itt a BlackBerry OS 10.3.1.2558

OS-2558

Bolygószerte több régió készülékei is kezdik megkapni az új OS OTA frissítést. Kis hazánk még nincs közte, de a hírek szerint már elég sok térségben felbukkant az új OS a készülékeken, többek közt: Kanada (természetesen), India, Ausztria, az Egyesült Királyság, Dél-Afrika. Ha valaki látná megjelenni készülékén a update-et, kérjük, jelezze!

Mint tudjuk, a BlackBerry a minap ideiglenesen visszavonta szervereiről a készülékek egy részét érintő 10.3.1 frissítést, amely bizonyos telefonokon problémás volt.

Ezzel szinte egyidejűleg azonban a szervereken felbukkant egy új build is, a 10.3.1.2558 jelű, ami mindjárt ki is szivárgott.

Akinek még nem jelzi készüléke, de frissítene rá, ne csüggedjen, máris van rá mód.

Csak kövessétek az alábbi linket és ott a telepítési instrukciókat. Aki tiszta telepítést szeretne a nulláról, az már autoloadert is talál ugyanitt:

OS 10.3.1.2558 az összes BlackBerry 10 készülékre

Sajnos changelog még nem áll rendekezésre, és nyilvánvalóan tapasztalatok sincsenek az új OS-sel, annyira friss még. Egy dolgot tudunk biztosan, az pedig az, hogy ez az új verzió javítja a nemrég napvilágra került OpenSSL sérülékenységet.

 

Comments

Hozzászólás

2 válasz

  1. AkosBlackBerry 2015/03/14

Válasz erre

F