Itt a BlackBerry OS 10.3.2.2888

q10-keyboard-macro-close

Ha nem is az OS 10.3.3, de egy kisebb BlackBerry 10 OS frissítés kijött a napokban. Ez azért mégiscsak jó hír, mivel mutatja, hogy van némi mozgás operációs rendszer-téren.

Az OS 10.3.2.2888 egyelőre a BlackBerry produkciós szerverein érhető el (OTA frissítésként nem jelzi készülékünk), tehát némi vállalkozó szellem is szükséges a letöltéshez.

Jelenleg még nehéz megmondani, pontosan mi is változott, melyek az újdonságok (ha vannak), egyelőre csak az a biztos, hogy ez egy újabb verzió.

Az OS érdekessége, hogy ismét azt az Android runtime-ot tartalmazza, ami korábban problémás volt (uninstall-gondok), tehát letöltés és OS frissítés után tegyük fel ismét a BlackBerry World-ben megtalálható hibajavító frissítést. Ez a verzió a .2877 rádiófájlokat használja, tehát azok letöltése is szükséges.

A frissítéssel foglalkozó fórum szerint mindössze 15 olyan fájlt tartalmaz az új OS, amely eltér a korábbitól (verziószámban).

A lényeg, hogy egyelőre különösebb egetverő okot nem látunk arra, hogy miért lenne érdemes feltenni. Kíváncsiak, kísérletező kedvűek, valamint azok, akik nem elsődleges készülékükön próbálkoznak, innét letölthetik és tesztelhetik az új OS-t:

OS 10.3.2.2888 letöltés

(Ugyanitt találhatunk hozzászólásokat, tapasztalatokat is az új verziójú OS-ről.)

 

 

Comments

Hozzászólás

Egy válasz

  1. atyus 2016/07/19

Válasz erre

F