Játékbemutató: Fatal Escape

x

Újabb addiktív játék került a BlackBerry World kínálatába. A Fatal Escape az Smiley’s Pop és a Jump Birdy Jump szerzői) egy oldalra scrollozós platformjáték, amelyben kizárólag a képernyő érintésével kell irányítani figuránkat, egy kockát (na jó, négyzetet), olyan messzire, amennyire csak lehetséges.

Egy rossz mozdulat, s a játéknak vége – mint a régi szép időkben :)

A lenti demo-videón az Ovogame bemutatja a játékmenetet. Aki már kipróbálta, tudja, hogy igazán embert próbáló egyes helyeken – ez egy nehéz játék, de egyúttal megunhatatlan. Kicsit emlékeztet a klasszikus Nokiás Bounce-ra, amit annakidején milliók nyüstöltek unásig telefonjaikon – persze itt nem egy pattogó labdát irányítunk, mint azt már jeleztük.

A fejlesztő így foglalja össze a lényeget:

Kerüld el az összes csapdát és gyűjtsd össze mindegyik sárga színű csillagot egy szint komplett teljesítéséhez. Hidd el, ehhez az irányítás szakértőjévé kell válnod. Valószínűleg nem leszel mentes a hangos érzelmi kitörésektől, de imádni fogod a játékot. 4 különböző szint vár, mindegyikük nehezebb az előzőnél és/vagy új elemeket vezet be. Most pedig töltsd le és játssz – ha úgy gondolod, hogy bírsz vele ovogame

A Fatal Escape nem egészen 2 dollárért érhető el az összes BlackBerry 10 készülékre.

További információk / letöltés: BlackBerry World

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F