Jó hír: egyes BlackBerry tulajdonosok máris megkapják a 10.3.1.2072-es frissítést

BlackBerry-Classic-Software-Update

Igen, még február sincs, s ehhez képest a BlackBerry máris elkezdett kijönni a hivatalos OS 10.3.1.2072-es verzióval, aminek egyébként a kiszivárgott változata is elérhető egy ideje a Crackberryn.

Igaz, hogy hivatalosan egyelőre csak a kanadai Rogers szolgáltató ügyfelei örvendezhetnek, de a szokatlanul fürge lépés azt sejteti, hogy hamarosan világszerte több nagy szolgáltató ügyfele örvendezhet, mivel a fenti verzió fájljai feltűntek a BlackBerry saját szerverein.

A Rogers ügyfelei észlelhették világszerte elsőként, miután készülékükkel frissítésre rákeresve az azt jelezte, hogy igen, van upgrade, és az csak letöltésre és telepítésre vár.

Érdemes-e már most a kiszivárgott (egyébként minden tekintetben eredeti) OS-t feltelepíteni? Ezt -szokás szerint- mindenki döntse el maga…  A hivatalos út kedvelőinek, vagy a kevésbé buheráló kedvűeknek azt javasoljuk, most már nyugodtan várják ki azt a pár napot, hetet, hiszen februárban (valószínűleg) amúgyis megkapja minden készülék a frissítést. Egyébként is előfordult már (pl. az AT&T esetében), hogy egy korán kiadott verziót hamarjában visszavontak, eltűnt a BlackBerry szerverekről. Nem állíthatjuk, hogy ez is ilyen eset, de látunk már karón varjút.

A türelmetlenek és a vállalkozó kedvűek pedig megtalálhatják és letölthetik a saját készüléküknek megfelelő non-destruktív blitz fájlokat itt, vagy itt. (A “blitz” fájlokkal való frissítésről a közeljövőben közzéteszünk egy bejegyzést azok számára, akik még nincsenek képben.)

Te feltetted már az új verziót? Várjuk a kommenteket, észrevételeket, tapasztalatokat!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F