John Chen megerősítette: számos termék van még a tarsolyban

BBerry

A Priv korántsem a végső húzás a BlackBerry termékskáláján – tudtuk meg a cég CEO-jától származó legfrissebb nyilatkozatból.

A Fox Business-szel készült interjú során (lásd lejjebb) John Chen megerősítette, hogy a cég kiterjedt termékskálával rendelkezik, amely mind a Priv indulása utáni időkben (tehát pont mostantól) fog napvilágra kerülni. Az nem derült ki konkrétan, hogy Chen úr újabb BlackBerry 10, vagy pedig Android operációs rendszerű készülékekre céloz, azonban az kifejezetten elhangzott tőle: engedni fogja, hogy

a piac diktálja a BlackBerry tennivalóit”.

A Privre sokan úgy tekintenek, mint egyfajta „üdvözlégy Mária”-kísérletre a cég részéről, de Chen szerint ez helytelen megfogalmazás, mivel ez a telefon már igen régen tervbe lett véve, és hosszú ideje dolgoztak rajta.

Így tehát -ha jól értelmezzük- a csúszkás android csúcsmodell nem az utolsó mentsvár, nem a vége, hanem inkább a kezdete valaminek.

A Priven túl Chen a céges ügyeket globálisan is érintette az interjúban, s az adatbiztonság fontosságának szempontjairól, de egyéb tényezőkről is szót ejtett.

A teljes anyag (5 és fél perc) itt tekinthető meg (eredetiben):

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F