Jön a Dallas – és ezüstszínű lesz

blackberry-20150731211144

Úgy alakult, hogy Dallasnak ezúttal nem Jockey Ewinghoz van köze, sokkal inkább a BlackBerry Passporthoz. A Passportnak is egy úgymond különleges, ezüst változatához.

Egy, a BlackBerry10 FR blog által közzétett, kiszivárgott fotón már láthatjuk is az ezüst verziót. Ami azt illeti, nem különösebben tér el a korábban szellőztetett Oslo-ról, vagy az AT&T változattól, de drasztikusan még az eredeti Passporttól sem.

A specifikációi sem térnek el a többitől. Az egyszerűen ezüst kiadás (Silver Edition) névvel illetett Dallas-szal kapcsolatban mindazonáltal számos kérdőjel maradt továbbra is. Exkluzívan szoltáltatónál kapható készülék lesz? Európában elérhető lesz? Online áruházakból megrendelhető lesz-e, ha valaki erre vágyna? S mind között természetesen a legfontosabb kérdés: ha a fentiekre igen a válasz, mennyiért lesz kapható az ezüst kiadás?

Sok megválaszolandó dolog várat tehát magára. További féreértésekre adhat okot, hogy a dokumentumon szereplő dátum július 30, s tudjuk, hogy ezen már túl vagyunk. De mielőtt bárki azt mondaná: „kamu!”, emlékeztetnünk kell rá, hogy ez egy belső, bizalmas anyag, és nyilván nem a hivatalos kiadás dátumára vonatkozik a rajta levő számsor, hanem az belső jóváhagyáséra.

Forrás: crackberry, BlackBerry10 FR

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F