Karácsony előtt érkezhet a Venice

Slider

A Venice (aka Slider) kódnevű csúszkás készülék még novemberben az üzletekbe kerülhet – a legújabb információk szerint. Ez jó húzás lehet, hiszen sokan időzítik nagyobb értékű műszaki cikkeik beszerzését az ünnepek előtti időszakra.

Az n4bb-től származó információk szerint a Slider 2015 novemberében fog elrajtolni. A telefont valójában John Chen nevezte először „Slider”-nek sajtótájékoztatókon, a hivatalos kódneve (egyelőre legalábbis) Venice. Hogy ez így marad-e végül, az még a jövő zenéje.

Az azonban már jól látszik, hogy a számok/betűk kombinációjából álló elnevezéssel ezúttal sem élt a BlackBerry, ami már egy ideje tendenciózus folyamatnak tűnik. (Lásd: Passport, Classic, Leap).

Némi találgatások vannak még a tervezett specifikációk terén, de ami eddig napvilágra került, az alapján az alábbiakra számíthatunk:

Venice specifikációk

  • 5,4 collos Quad-HD kijelző
  • 18 megapixeles hátoldali kamera
  • 5 megapixeles frontoldali kamera
  • 64-bites, hatmagos processzor, 1,8 GHz (Snapdragon 808 lapkakészlet)
  • 3 GB RAM

A specifikációkat elnézve a BlackBerry azt szeretné, hogy a készülék nagyot szóljon, s erre minden esélye meg is van. Kicsivel több mint fél inch-csel nagyobb méret, mint a Leap esetében, ugyanannyi RAM, mint a Passportban – de a legnagyobb előrelépés a processzor, ami ugyanaz, mint amelyet az LG használ zászlóshajójában, a G4-ben.

Lehet, hogy tényleg ez lesz az első Androidos BlackBerry? Hamarosan kiderül… (mi reméljük azért, hogy nem).

Forrás: N4BB

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F