Kicsomagolós Priv-videó

privvideo

A Carphone Warehouse legújabb videója arra lett kihegyezve, hogy mi van, illetve mi lesz a BlackBerry eljövendő zászlóshajójának dobozában.

A kíváncsi, leendő vásárlójelöltek megtekinthetik magát a dobozt, annak fő tartalmát, tehát magát a készüléket, s mindent, ami még hozzá járni fog gyárilag.

A doboz amúgy elüt a megszokott BlackBerry 10 készülékdobozok hagyományos  „arculatától”, nem követi azt, ezzel is jelezve, hogy itt valami másról, újról, eddig nem létező dologról van szó. Egyébként szép, elegáns és letisztult, színekkel ezúttal nem játszadoznak rajta, csak a fekete, a fehér és a szürke dominál.

A vastag brit akcentussal magyarázó hölgy -akinek az affektálásból (főként az elején, amikor még nem feledkezik meg magáról) kevesebb több lenne- be is kapcsolja kedvünkért a készüléket, s hát… azért pici csalódás, hogy bizony semmiféle multi-boot opció nem kínálkozik az elején: puff neki, feljön az android rendszer, a sokat sejtető, pajzsot tartó zöld robotka feltűnését követően – egyébként kifejezetten gyorsan.

Erős és jól optimalizált a hardver, kétségkívül.

Most így kézben látva, valahogy óhatatlanul az ugrik be, hogy a készülék hatalmas, s a virtuális billentyűzet is kellőképpen nagy és kényelmes emiatt. Így egy ekkora telefonnál majdhogynem feleslegesnek tűnik még pluszban egy fizikai qwerty. Amikor szétcsúsztatják, a végeredmény egy gigantikus sütőlapát (ami  értesüléseink szerint sajnos kissé fejnehéz is – bár ez jó hír a szervizek számára).

Mindent egybevéve: kiválóan összeszerelt, rendkívül szép és minőségi darabbal van dolgunk, már ránézésre is.

A többit pedig majd élőben hamarosan meglátjuk, de addig is következzék a videó:

 

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F