Kijelzővédő fólia Z10-hez és Q10-hez a Szederbolt heti akciójában

Blackberry-Q10

Jó minőségű kijelzővédő fóliából sosem elég – sajnos még ezek sem örök életűek. Jó szolgálatot tesznek viszont, ha pottyanáskor baj van, és hát miért ne lenne baj, az öreg Murphy sosem alszik…

A telefonok és a vajaskenyerek génjei közösek: utóbbi menetrendszerűen a megkent felére esik, a telefon pedig naná, hogy tízből kb. tízszer a kijelzőjére. Persze a legjobb, ha le sem ejtjük, no de ha mégis, olyankor nem árt, ha fólia van rajta, ami nemcsak a keletkező karcoktól, de a bepókhálósodástól is megóvja a drága kijelzőt – saját „élete” árán. Hiszen nem csak kellemetlen és időt rabló elfoglaltság emiatt szervizbe mászkálni, de drága mulatság is.

Az összetört kijelző cseréje (általában) nem garanciális esemény, s ha az LCD egybe van építve az érintővel (mint ahogy a BlackBerry Z10 és Q10 esetében is), akkor még inkább zsebünkbe kell nyúlnunk.

Nem is lehetne jobb alkalmat találni ezért egy jó fólia beszerzésére, mint ezt a hetet: hétfőtől egész héten át akciós a BlackBerry Z10 és Q10 kijelzővédő fólia, a Szederbolt akciójában mindössze 500 forintért!

Kérésre fel is helyezik neked, úgyhogy ha nincs fóliád szeretett BlackBerryden, ne késlekedj: irány a Visegrádi utca 18/B hétfőtől péntekig bármelyik nap 10-19 óráig.

 

További felvilágosítás, készletinformáció: +3670 207 5801

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F