Kisebb botrány a Mandela-megemlékezésen – egy BlackBerry Z10 miatt?

Obama

Nelson Mandelát nem tudjuk pontosan hova tenni, mivel az Egyesült Államok kormánya 2008-ig hivatalosan terrorista figyelőlistán tartotta. Túl sok az ellentmondás életében, de úgy látszik, halálában is…

A buzzfeed.com hozta a hírt, miszerint szemfüles újságírók elcsíptek egy kínos pillanatot a Mandela-megemlékezésről, ahol Barack Obama, David Cameron és a dán miniszterelnök Helle Thorning-Schmidt összeállt (ült) egy gyors selfie-re, kb. úgy, ahogy azt kamaszok szokták a Facebookon.

Vigyortól kezdve pofavágásig minden volt, éppen csak csücsörítés nem. Úgy fest, hogy mindez viszont nem igazán tetszett Michelle Obamának, aki nagyjából ölni tudna a tekintetével.

http://www.berryreview.com/wp-content/uploads/2013/12/Obama2.jpg

A vidám, bár kétségtelenül inadekvát pillanat nyilvánvalóan hamar bejárja majd a világsajtót.
(Nem az első botrány a témában, hiszen a minap a cseh elnök (?) bekapcsolva maradt mikrofonja örökítette meg, hogy valójában neki sem fűlik a foga Mandela-búcsúztatóra menni…)
A sok kötelező protokoll-program közepette lám, így válik ellenállhatatlanul érdekessé egy Z10, és annak kiváló kamerája. Az ördög a részletekben rejlik, ezért már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy a Time Shift funkciót vajon kellett-e használni?

Nektek mi a véleményetek a történtekről:

  • a.) a politikus is ember
  • b.) a politikus is állat
  • c.) éljen a BlackBerry Z10!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F