Kiszivárgott a Skype BlackBerry Z10-re!

Skype-for-BlackBerry-10-on-Z10-pk5

A napokban szinte más sem volt a téma a blogon és egyéb BB10 körökben, mint a sokakat lázban tartó kiváló azonnal üzenetküldő/csevegő/videó- és hanghívó program megjelenése a BB10 platformra.

Bár ami most megjelent (kiszivárgott), az még “csak” egy Androidról portolt Skype-változat Z10-re, de net-szerte blogbejegyzések tanúsítják, hogy működik. Hogy mennyire jól vagy sem, arról pillanatnyilag nem tudunk nyilatkozni – annyira friss a hír, hogy nem állt még módunkban kipróbálni…
(Update: -egyes források szerint a Hub integráció nem teljes, nem érkeznek meg a notifikációk a Hub-ba. Viszont maga az app ikonja szokásos piros notifikációs csillaggal jelzi, ha üzenetünk érkezett. Mások megerősítették, hogy a videóhívás is működik, ismét mások arra panaszkodtak, hogy első indítás után összeomlik, de egyébként működik.)

Érdeklődő Z10-birtokosok azonban akár most rögtön kipróbálhatják: az Androidról portolt Z10 Skype-verzió innét letölthető!
(Alternatív link OS10-re.)
A telepítés az ún. sideload eljárással oldható meg (angolul tudóknak leírás), erről hamarosan egy cikket mutatunk be ugyanitt, a blogon. Addig is: Skypera fel, és várjuk a hozzászólásokat!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F