Kiszivárogtak a BlackBerry A10 (vagy egy prototípus) specifikációi

A10 specifikációk – a 2013 májusi állapotok szerint (katt a nagyításhoz!)

 

Manapság a csapból is a BlackBerry A10 (kódnevén Aristo) folyik, a hírek egyre csak jönnek és jönnek róla.
Most éppen napvilágra került egy olyan dokumentum, amelyről úgy tűnik, az A-sorozat specifikációit tartalmazza.
A paraméterek kissé kiábrándítóak voltak egyeseknek, tekintve hogy egy zászlóshajótól többet reméltek, csúcsmodellhez méltó hardvert. Csak bizakodásunkat tudjuk kifejezni a témában, hogy remélhetőleg ez egy idejétmúlt slide, amely egy korai prototípus specifikációit mutatja, nem pedig a végleges készülékét.
Tudomásunk szerint többféle prototípus is létezik A10-ből, így érdekes lehet majd látni, hogy melyek lesznek a végső paraméterek, amikor a készülék hivatalosan forgalomba kerül.

A fő jellemző, ami aggasztó, a nem-cserélhető akkumulátor (“non-removable battery”). Ha ez igaz, az eléggé ostoba húzás egy BlackBerryben, vagy bármely más készülékben is, ami azt illeti. Igen kevés előnnyel jár, amellett a felhasználó mozgásterét erősen korlátozza.

A közel fél éve kiadott Galaxy S4-ek egy részében bizony nyolcmagos processzor + egy 3 magos grafikus processzor dübörög, másik részükben meg egy négymagos változat, 1,9 GHz-cel… ehhez képest az A10 kétmagos, 1,7 GHz-es processzora nem túl impresszív (bár a hozzá társuló 4 magos grafikus chip picit árnyal a képen).

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F