Kreatív felhasználók dolgoznak Google alkalmazásokon (Gmail, stb.) BlackBerry 10.2.1 alá

Gmail BlackBerry 10YouTube BlackBerry 10

Találékony BlackBerry felhasználók és fejlesztők sora kezdett el dolgozni azon, hogy a Google alkalmazásokat működésre bírják a nemrégiben kiszivárgott 10.2.1 operácisó rendszer alatt.

Olyan alkalmazásokról beszélünk, amelyek a Google Play fiókba való bejelentkezést igénylik, mint például a Gmail, a Google Maps, a YouTube, a Google Music, a Hangouts, és egyebek.

Több olyan nem Google termék is létezik, amelyek ugyanezt a bejelentkezési metódust igénylik.

 

Sajnos a BlackBery hivatalosan még nem jelentette be, hogy a Google Play szolgáltatásokat elhozzák BlackBerry 10-re, de remélhetőleg dolgoznak rajta. Mindez azonban nem akadályozta meg a felhasználókat, hogy saját megoldásokkal álljanak elő, az ügyön dolgozva – nem eredménytelenül!

A legjobb példa erre, amit ezidáig láthattunk, a MoneyToo nevű felhasználó a CrackBerry fórumról. Ő lényegében úgy módosított bizonyos alkalmazásokat, beleértve pl. a Google Login szolgáltatást, hogy néhány kulcsfontosságú Google app megengedje a bejelentkezést fiókunkba. Ez magában foglalja a Google Maps-t, a Gmail-t, a YouTube-ot és másokat. Gondoljunk bele, ha egy felhasználó képes volt ezt megcsinálni, mi mindenre lenne képes a hivatalos BlackBerry támogatás…

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F