Legelégedettebbek a BlackBerry-tulajdonosok

File photo dated 14/05/2010 of a woman using a Blackberry to view the social networking site Facebook in London. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Sunday August 1, 2010. The United Arab Emirates (UAE) will block key features on BlackBerry smart phones, citing national security concerns because the devices operate beyond the government's ability to monitor their use. See PA story UAE Blackberry. Photo credit should read: Anthony Devlin/PA Wire

Egy amerikai kutatócsoport 3 éves megfigyelés után arra a következtetésre jutott, hogy a legnagyobb mértékben a BlackBerryt használók elégedettsége nőtt 2o12 óta.

A 7o.ooo résztvevővel készült kutatás eredményei fényében kijelenthető, hogy a BlackBerry tett a legtöbbet a készülékei használhatóságának érdekében. Egy év alatt 5,4%-os emelkedéssel összesen 13%-kal nőtt a fogyasztói elégedettség. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az összes nagyobb okostelefongyártó közül a BlackBerryé a legjobb eredmény.

A BlackBerry sikerének titka a hosszú akkumulátoridő, a könnyű kezelhetőség, és a szoftverminőség – ezek játszottak döntő szerepet, s ezekben pedig a BlackBerry köztudottan az élen jár.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F