Már 2016 első negyedévében megkaphatja a Priv az Android Marshmallow-t

Priv-w-Box-2_0

Épp csak megjött a 2016-os év első menetrendszerű, nagyobb frissítése a BlackBerry Android operációs rendszerű zászlóshajójára, máris itt az újabb nagy hír.

Tavaly, a Priv megjelenésekor sokan csalódottságuknak adtak hangot, hogy a csúcsmodell nem a legfrissebb verziójú Androiddal debütált novemberben, de a cég már akkor megnyugtatott mindenkit, hogy ennek az az oka, hogy ne kelljen a Priv kiadását elhalasztani, hozzátéve, hogy nem kell sokáig várni azoknak, akik majd frissíteni szeretnének Android M-re.

Nos, a Priv tulajdonosok úgy tűnik, valóban örülhetnek, a BlackBerry igyekszik tartani a szavát. Ron Louks ügyvezető a CES 2016-on tartott prezentációja során úgy tájékozatta a közönséget, hogy már 2016 első negyedévében pontos dátummal fognak szolgálni arról, hogy mikor érkezik a Marshmallow update a csúszkás csúcsmodelljükre.

Louks arról is szót ejtett, hogy hamarosan (néhány héten belül) új, külső partnertől származó tartozékokat is bemutatnak majd a Privhez. A legvalószínűbb, hogy a BlackBerry a február végén Spanyolországban, Barcelonában tartandó MWC (Mobile World Congress) kereskedelmi show-t tartja a legjobb alkalomnak arra, hogy a fent említett hírt bejelentse, és egyúttal az új tartozékokat bemutassa a nagyközönség számára.

Forrás

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F