Mégis lesz hivatalosan Viber BlackBerry 10-re

Úgy látszik, a Viber mégis elhatározta magát végül (ha el nem is kapkodták), hogy támogatni fogja a BlackBerry 10 platformot.
Az információ annak köszönhetően látott napvilágot, hogy válaszoltak egy Twitter felhasználónak, aki a szokásos módon nyúzta őket, hogy legyen már Viber BB10-en.

A válasz a szokásos elutasítás helyet meglepő módon pozitív volt, mint az alábbi képernyőfotón is látható az eredeti tweet-en.

Az, hogy ez az eljövendő kliens vajon natív BlackBerry 10 vagy Android port lesz-e, továbbra sem tisztázott. Egyesek szerint ha portolni akarták volna az Android verziót, akkor azt már megtették volna, ezért inkább a natívra szavaznak.

A BlackBerry 10 készülékeken a 10.2.1 szoftververzió hivatalos napvilágra kerülése óta az Android futtatókörnyezet egyébiránt egész tűrhetően kezeli a Viber Android verzióját amúgy is, ez főként a legutóbb kiszivárgott 10.2.1.2141-re igaz.

Érdekes felvetés továbbá az is, hogy mennyire lesz hatással további, BB10-re eddig még nem fejlesztő nagy nevekre, ha látják, hogy a Viber is beadta a derekát.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F