Mégiscsak lesz piros Passport + előrendelhető a Classic Kanadában

BlackBerry Passport in red and white now available for pre-order in North America

Korábban egy, az Amazon oldalán közzétett, majd hamarjában visszavont megrendelési lehetőség kapcsán először úgy értesülhettünk, hogy lesz, aztán nem  sokkal később cáfolták, kijelentve, hogy mégsem lesz vörös BlackBerry Passport, erről maga a cég egyik képviselője nyilatkozott.

Nos, meglehet, hogy a BlackBerrynél e területen nem igazán tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal, mivel mostantól észak-amerikai ügyfeleik számára piros és fehér színben is előrendelhető a Passport, a vörös verzióért 699, a fehérért 599 dollárt kérnek hűségnyilatkozat nélkül.

A BlackBerry ezúttal hozzátette, hogy mindkét színű modell hamarosan elérhető lesz az Amazon.com-on is.

Ez azért is jó hír, mert a legkülönfélébb kikerics-színekben így is, úgy is megjelennek hamarosan a kínai utángyártott házak, abban nyilván nem lesz hiba, de azért a gyári minőségnek nincs párja, s így a pirosra vágyók sem kényszerülnek majd ilyen félmegoldásra.

Red Passport

Mai második rövidhírünk arról tudósít, hogy a BlackBerry hazájában, Kanadában immár a harmadik helyen előrendelhető a Classic  – a Rodgers és a ShopBlackBerry után most már a Best Buy Canada is felvesz előrendelést a december 17-én bejelentésre kerülő készülékre.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F