Megjöttek a hivatalos Priv-fotók – egyenesen a BlackBerrytől

blackberry-priv-side-view-press

A BlackBerry -most először- végre saját fotókkal rukkolt ki új zászlóshajójáról, a hamarosan megjelenő Priv-ről. Nem kevés kiszivárgott render/fotó, s John Chen videós bemutatója után itt vannak a legújabb képek, amelyek minden kétséget kizáróan hivatalosak.

Sajnálatos módon újabb részletek nem kerültek napvilágra a készülékről, csupán maguk a fotók, amelyek különböző szögekből mutatják be a telefont. Láthatjuk perspektivikusan, valamint oldalnézetben szétnyitva, s összecsukva az impozáns darabot.

Az utolsó fotón egy plusz érdekesség is látható; a köztudatba beégetni vágyott Privacy és Privilege hívószavakon felül úgy fest, született egy újabb marketing-lelemény is, ezt olvashatunk a képen, ami úgy szól, hogy: „SmartSlide” – egy BlackBerry emblémával megtoldva.

Nos, ez egy új fogalom: „okoscsúszka”, ami még magyarázatra vár. John Chen nyilván nem fogja elmulasztani kellő részletességgel kifejteni a dolgot, ha előbb nem, a hivatalos kiadás napján).

Kérdés, hogy ez a fogalom egyszerűen egy „új” kategóriát (ami abszolút nem új), az okos, csúszkás BlackBerryt akarja-e jelenteni, vagy netán maga a csúszkás rész fel lesz ruházva valami eddig eltitkolt külön „okossággal” (leszámítva az érintésérzékenységet, mert az szintén már  eddig is tudott dolog). Ez csak azért merül így fel, mert az elnevezés: SmartSlide úgy fest, mint valami bejegyzett védjegy.

Akárhogyan is, reméljük, hogy hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg, pl. olyan el nem hanyagolható adatokkal, mint a novemberi kiadás pontos dátuma, vagy a készülék leendő kezdőára.

Nos, ezek után következzenek a képek:

 

priv-side-closed-open-press

priv_desktop_3.jpg.original

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F