Megtört a jég: bejelentették a Silver Edition-t

BlackBerry-Passport-SE-Front-On_0

A BlackBerry nem egy kapkodó idegbeteg: semmi felvezetés, semmi marketing, semmi hónapokkal korábbi beharangozás. Az információk fokozatos adagolása is elmarad. Ők mindezt a felhajtást kényelmesen a lelkes fanatikus amatőrökre bízzák, akik fórumokon találgatják, hogy a következő, aktuális üdvöske vajh’ hogy fog majd kinézni.

Fotó? Bah! Majd valami vietnami blogger kiszivárogtat, elég az! Számítógépes render? Azt se csinálnak, ugyan minek? Majd csinál a lelkes fan. Amíg még van olyan…

Akinek eddig még nem lett volna nyilvánvaló, a cég tényleg magasról tesz a hardverre, és teljes gőzerővel a szoftverre fókuszál. Csak halkan jegyzem meg, nehogy visszaüssön ez a nagy magabiztosság. Lerombolnak valamit, amit fel sem építettek rendesen, hiszen az emberek rendkívül ambivalensen állnak a márkához. Gyanakvóan. A BlackBerrynek készülékszinten ugyanis, akármilyen jók is, sajna nincs túl nagy goodwillje. (Már ha készüléknek van olyanja egyáltalán. De biztosan van, hiszen naponta látjuk, hogy a „kissé hajlékony”, ám annál drágább ájfón 6-ot megveszi a… nevezzük vásárlónak, mert hát az ugye Apple, és beégett a tömegek epromjába, hogy az csak jó lehet. Nem baj, ha alapja nem feltétlenül van, a lényeg, hogy ez tisztelendő, mert évek szívós marketingmunkájával teremtették meg.) Na, ez az ami nincs a BlackBerrynek. Sajnos.

De maradjunk az örömteli hírnél: végre hivatalosan is bejelentették a Passport Silver Edition-t:

Passport_silver_acc

Időközben megjelent a Dallasról egy bemutató videó Kevin Michaluktól, a fotógaléria is.

A BlackBerry Passport Silver Edition finomított dizájnnal, remekül kinéző ezüst készülékházzal, szép vonalvezetéssel válik el a többi Passport-verziótól.

“Célunk, hogy olyan termékeket nyújtsunk, amelyek kombinálják a csúcstechnológiát a céltudatos, bolygószerte felismerhető dizájnnal, s a BlackBerry Passport Silver Edition ennek legújabb példája.” mondota Scott Wenger, a BlackBerry globális designfőnöke. „Integráljuk a BlackBerry legújabb OS platformját egy finomra csiszolt ipari formatervvel, amely felhasználói- és ügyfélvisszajelzések alapján lett tervezve, hogy így egyben páratlan élményt nyújthassunk olyan profiknak, akik nagyra értékelik a precizitást, és a fókuszt.”

Kanadában és az USA-ban már megkezdődött a Passport Silver Edition forgalmazása, s az elkövetkezendő hetekben az ígéretek szerint Európába is megérkezik: elsőként Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország és Hollandia fog kapni a készülékből. Remélhetőleg kis hazánkba is eljut belátható időn belül.

Forrás: Crackberry

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F