Megtört a jég: itt az első, hivatalos Priv-videó!

blackberry-priv1

A mindenit, hé, emberek, itt a BlackBerry Priv akció közben!”

– írta a droid-life.com (szip-szip) nagy lelkesedéssel nemrég. Hozzátették: szerencsére nem John Chen kezében történik a bemutató, aki szegény azt sem tudta, hogyan kell kezelni (utalva itt a CEO BlackBerryhez szokott kezének automatikus mozdulatára, amellyel nem sikerült egy felfelé seprő BB10 gesztust az Androidos csúszkamobilon kivitelezni a közelmúltban).

Szóval, nagy dolog ez, de azért nem annyira: végülis előbb-utóbb elkerülhetetlen volt – megérkezett az első hivatalos, BlackBerry által kiadott videó a Priv by BlackBerryről.

Túlzásba nem vitték, a kisfilm mindössze 41 másodpercen át veszi igénybe a rajongók és az érdeklődők figyelmét.

A cég hivatalos Youtube csatornáján közzétett rövid filmecskében bepillantást nyerheünk a telefon működésébe, a gyári Android felületbe, a home képernyőre való eljutás alulról felfelé seprő gesztusába, a BlackBerry Hub Androidos implementációjába (bekukkantva a naptárba is), és a gesztusokkal kiegészített gépelésbe az érintésérzékeny fizikai qwerty billentyűzeten.

Ezen kívül láthatjuk a Google Maps működését, amely veszedelmesen gyorsnak tűnik, csakúgy, mint az összes többi művelet is ezen az erőteljes hardveren. Esetleges Androidos fanyalgásunk ellenére is ígéretes, azt kell hogy mondjuk.

Íme a videó:

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F