Megvan az év sutyerákja is – Justin Coopernek hívják

clipboard01

Justin Cooper, a kőkorrupt volt Clinton Alapítvány volt tanácsadója most éppen azért beszédtéma, mivel Hillary Clinton két BlackBerry telefonját zúzta össze egy kalapács segítségével. No de hogy miért – az a nem mindegy!

Az ex-tanácsadó mostanra arról is közismert, hogy ő állította be Clintonné privát email szerverét (igen, azt, amin azok a csúnya dolgok történtek).

Ha valaki azt hinné, hogy emberünknél mindezt az adatok biztonsága feletti, szokásosnál kínosabb aggodalom, és fegyelem motiválta, vagy netán az hogy valami általa jóval biztonságosabbnak gondolt alternatívát javasoljon/vezessen be a BlackBerryk helyett, nos az nagyot téved…

Amit az a kongresszus bizottsága előtti meghallgatásán kiderült, őkelmének állandó hozzáférese volt Clintonék hálózatához, annak ellenére, hogy az ehhez szükséges biztonsági engedéllyel (felhatalmazással) nem rendelkezett a mai napig, egészen 2001 óta, amikor elhagyta a Fehér Házat. Nos, a média is beismeri, hogy bárki más már rég börtönben ülne emiatt – de ő egyelőre valamilyen rejtélyes hátszél okán még szabadon lóbálja a kalapácsot.

Úgy látszik, Coopert rendkívül irritálják a biztonságos dolgok, így amíg kiérdemelt helyét el nem foglalja a kóterban, egy BlackBerry sincs a környezetében biztonságban.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F