Miért jó a WatchDox a BlackBerrynek?

hero

A BlackBerry legutóbbi akvizíciója nem vert fel túl nagy port, pedig nem kis jelentőségű. A WatchDox már hivatalosan is a céghez tartozik.

S hogy miért olyan érdekes ez? A WatchDox nyújtotta eddig is a létező legbiztonságosabb vállalati fájlszinkronizáló- és megosztó megoldást (EFSS) tetszőleges eszközön.

Secure Medical Records. Concept image. Narrow depth of field.

A BlackBerry mindig is a legbiztonságosabb mobil megoldást nyújtotta végponttól-végpontig. Minden, amit épít, a hálózata, a szoftverei, a szolgáltatásai – úgy lettek tervezve, hogy a vállalati környezetben dolgozók számára megkönnyítsék a hozzáférést, ugyanakkor mindezt biztonságosan teszi: illetéktelenek nem férhetnek hozzá az adatokhoz.”

A WatchDox megközelítése egyedi, mivel a biztonság szó szerint az adatokkal, a megosztott fájlokkal együtt „utazik” mind mobil, mind asztali eszközöknél. A vállalatoknak teljes rálátása és kontrollja van felette, hogy a fájlokat hogyan szerkesztik, másolják, nyomtatják vagy továbbítják. Az adatokat a létező legkiterjedtebb tartalombiztonsági képességgel védik, amelyet maga az Egyesült Államok kormánya hagyott jóvá szövetségi információfeldolgozási szabványként (Federal Information Processing Standard = FIPS).

Mint ilyen, a WatchDox megvétele tehát úgy tűnik, abszolút illeszkedik a BlackBerry stratégiájába, és tovább támogatja az adatbiztonság területén eddig is kiemelkedő céges erőfeszítéseket.

 

Forrás: Inside BlackBerry

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F