Miért vegyél Q5-öt a Szederboltban?

20151002_171740

Akik ésszerű költségek felhasználásával szeretnének egy valódi, hamisítatlan, ráadásul a legjobb hagyományokat idéző fizikai qwertys BlackBerry 10 készüléket vásárolni, azok számára a Q5 ideális választás.

A büdzsé kategóriás BlackBerry Q5 semmiben nem marad el nagyobb társaitól: nemcsak kifejezetten vállalható minőségű építése, háza, hanem kiváló nyomáspontú, kényelmes billentyűzete is abszolút versenyképes a „nagyokkal”.

Mit is kapsz a pénzedért, ha a Q5-öt választod? Először is, az egyéniségednek megfelelő színekből választhatsz, felár nélkül. Azután: egy kifejezetten kompakt méretű készüléket kapsz, amit nem probléma akármelyik zsebedbe dugni, de könnyen találni hozzá akár gyári tokot/bumpert, akár utángyártott, vagy univerzális tartót is. Az ergonómiáról és használati komfortról sem kell lemondanod: a mindössze 120 grammot nyomó, pillekönnyű qwertys házban elhelyezett kijelző nemcsak nagy, de kiváló minőségű is. Nemcsak felbontása egyezik a magasabb kategóriás Q10-ével (720×720 pixel), hanem -és ez nem vicc!- még jobb is, ugyanis nem pentile mátrixos AMOLED-et, hanem egy igen igényes, jó minőségű IPS LCD panelt kapott. A felbontás nemcsak „vállalható”, hanem kifejezetten kiváló! Megegyezik az egekbe dícsért Apple iPhone-ok „retina” pixelsűrűségével (ami kb. 330 ppi).

A kétmagos, 1,2 GHz-en ketyegő Krait processzor korrekt, akadásmentes működést garantál, megfelelő teljesítménnyel „mozgatja” a készüléket. S ott van még a kategória ellenére bőkezűen beépített 2 GB RAM – ezt a mennyiséget az egyéb (Android, iOS) készülékek gyártói olyan szűkmarkúan kezelik, mintha a fogukat húznák. Ebben a kategóriában biztosan nem találsz 2 giga rammal Android készüléket, de még a híres iPhone 6-ban sincs, csak a legújabb, 6S készülék kapott ennyit…

A multimédia rajongói egy kifejezetten kellemes színvonalú, 5 megapixeles, LED villanós, autofókuszos fényképezőgépnek örülhetnek, amellyel akár panorámafelvételeket, de 1080p-s videókat is készíthetnek, 30fps-mal.

A zenerajongók a zenelejátszón kívül a beépített FM-rádiónak is örvendezhetnek, amellyel bárhol teljesen ingyen, internethozzáférés nélkül is  hallgathatják kedvenc adóikat.

Mindehhez egy kifejezetten izmos, 2180 mAh kapacitású akkumulátor asszisztál, (v.ö.: iPhone 6S 1715 mAh, sajnos a nap végéig is nehezen húzza ki), így nem kell aggódnunk akkor sem, ha egész nap nem vagyunk konnektorközelben.

S ha mindez nem volna elég, még a villámgyors internetről sem kell lemondanunk – a készülék, alsó kategóriás mivolta ellenére 4G/LTE-képes(!)

A háttértár bővíthető, max. 32 GB-os microSD kártyát tud a kis Q5 fogadni, így tárhelygondokkal sem kell szembenéznünk.

Azt hiszem, a fentiek önmagukért beszélnek. Tehát aki nem akar egy vagyont elkölteni, de hamisítatlan BlackBerry-élményre vágyik kompromisszumok nélkül, az ne késlekedjen: irány a Szederbolt, de előtte a biztonság kedvéért érdeklődjetek az aktuális készletről és árakról – akciók, alkalmi vételek ugyanis mindig vannak!

Információ: +3670 207 58 01

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F