Most akciósan juthatsz saját BBM PIN-hez!

bbm_custompin_sale_banner_socialposts_728x364

Az a fajta vagy, akinek a rendszáma is egyedi? Szeretnéd, hogy a BlackBerry PIN-ed ugyanaz legyen? Most érdemes előfizetned rá, mert akciósan 99 centért megkaphatod az amúgy 1,99 dollárért nyújtott havi szolgáltatást.

Az árat persze még mindig lehet vitatni, sokallni, de tény, hogy az eredetinél jóval elfogadhatóbb. Külön korrekt dolog, hogy a BlackBerry a már előfizetett ügyfelek részére is elérhetővé teszi az akciós árat, így ez tulajdonképpen egy általános árcsökkentés, nem pedig csak új ügyfelek toborzására szolgáló akció. Jó látni, hogy a BlackBerry megbecsüli a már meglévő kuncsaftokat is.

Ezzel együtt az akciós ár limitált, csak korlátozott ideig lesz elérhető.

Az egyedi PIN könnyen megjegyezhető saját magunk és mások számára is, és növeli a személyesség érzését. Használhatjuk becenevünket, cégünk nevét, vagy valami személyeset, ami számunkra fontos – a lehetőségek teljesen nyitottak.

Ne feledjük azonban, hogy vannak bizonyos megkötések is:
a PIN 6-8 karakternyi kell, hogy legyen, csak számokat és betűket tartalmazhat, és nincsenek benne megkülönböztetve a kis-és nagybetűk. Speciális karaktereket sem használhatunk (pl. díszítőelemként).

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogyan csináljunk saját PIN-t magunknak. Bár a videón egy iPhone látható, az eljárás teljesen ugyanígy zajlik az összes létező platformon, beleértve a BlackBerryt is, természetesen. Sok sikert az egyéni PIN-hez!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F