Mostantól célzott közönséghez is eljuttathatók a BBM csatorna-üzenetek

BBM-Channels-2015-Stock

Bár a BlackBerry érdekes módon nem említette hivatalosan, a közelmúltban fantasztikus lehetőségekkel bővítették a BBM csatornára való posztolás módját.

Ha valaki bármiféle BBM-csatornát működtet, értékelni fogja az alábbiakat.
Az online portált használó csatorna-tulajdonosoknak mostantól lehetőségük van precízen célzott üzeneteket eljuttatni hallgatóságuk egy konkrétan meghatározott részének. Üzeneteink egy része óhatatlanul csak a hallgatóság bizonyos hányadát érdekli. Az új rendszerben megszólíthatóvá váltak azok, akiket (vélhetően) egyes témák érdekelnek, és egyúttal “békén hagyhatjuk” azokat, akiket bizonyos posztjaink nyilvánvalóan hidegen hagynának.

A szűrés történhet demográfiai (korosztály szerinti) vagy földrajzi alapon éppúgy, mint pl. a használt mobil platform alapján.

BBM-Channels-Target

Bejegyzésünk közzététele előtt, mint látható a képernyőfotón, adminisztrátorként szűrhetjük a megcélzott hallgatóságot kor és nem szerint, azután tartózkodási hely szerint, majd pedig szűrést állíthatunk be platformok szerint is, legyen az Android, iOS, Windows, vagy éppen BlackBerry.

Bejegyzésünket ily módon annak elküldése után csak a kritériumoknak megfelelő személyek fogják megkapni.

Fontos megjegyezni, hogy a fent vázolt opciók csak és kizárólag a webes online felületen állíthatók be, a mobil kliens (egyelőre legalábbis) nem képes a targetált hallgatóság-szűrésre.

További tudnivaló, hogy a webkonzol egyelőre csak angol nyelven elérhető, de ez a pár kifejezés biztosan nem okoz gondot senkinek.

Szükségtelen hangsúlyozni, hogy milyen előnyökkel szolgál az új lehetőség, tesztelje, használja hát, aki csak teheti.

Gratulálunk, és köszönet a BlackBerrynek az új, ingyenesen használható funkcióért!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F