Natív Office 365 kliens érkezett BB 10-re a harmon.ie-től

office365logo

A BlackBerry Live 2013-on május 13-án a harmon.ie bejelentett egy natív Office 365 és SharePoint klienst BlackBerry Z10-re és Q10-re.

Mindkettő elérhető, letölthető a BlackBerry® World™ -ből.

A harmon.ie app teljes körű Office 365 és helyszíni SharePoint funkcionalitást nyújt, beleértve a biztonságos kapcsolat és az offline dokumentumhozzáférés lehetőségét is. Az Office 365 produktivitása kombinálva a natív BlackBerry 10 alkalmazás felhasználói élményével lehetővé teszi az ügyvezetők számára, hogy Q10-üket vagy Z10-üket termelékeny üzleti eszközként használják. Elfoglalt cégvezetők mostantól dolgozhatnak szerződéseiken, táblázataikon és prezentációikon, biztonságos hozzáféréssel BlackBerry 10-es okostelefonjukról.

A felhasználók valós idejű frissítéseket kapnak, ahogy a kollégák frissítik fontos dokumentumaikat. A munkák elmenthetők a készülékre, hogy offline módban is elérhetőek legyenek. Az email mellékletként kapott dokumentumok pedig feltölthetők az Office 365 felhőbe, majd onnét vissza az eszközre, biztonságos kapcsolat megtartása mellett.

Eme két üzleti megoldás szociális természete a BlackBerry reményei szerint a mobil produktivitás merőben új szintjét hozza el, és -ahogy Martyn Mallick üzleti fejlesztésekért felelős vezetője fogalmazott- biztosak benne, hogy a BlackBerry felhasználók ezt értékelni fogják.

Letöltés: BlackBerry World (ingyenes)

Megjegyzés: az ingyenes (lite) változat csak személyes felhasználásra szól, a SharePoint oldalakhoz read-only hozzáféréssel.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F