Novemberben mind a négy nagy USA szolgáltatóhoz érkezik a Venice

evleaks-Slider

A kiszivárogtatások királya, Evan Blass, aka @evleaks újabb hírekkel szolgált a nagyközönségnek a BlackBerry csúszkás modelljének érkezése kapcsán.

E. B. részleteket közölt Twitterjén a készülék indulását illetően, mely szerint a Venice novembertől mind a négy nagy amerikai szolgáltatónál kapható lesz (Sprint, T-Mobile, AT&T, Verizon), ugyanakkor nem erősítette meg vagy cáfolta azt a korábbi hírt, amely szerint a konkrét dátum november 16-a lesz.

Az ominózus tweet egy izgalmas képet is tartalmaz, amelyen pár, a korábbi koncepciókkal egybevágó, hasonló render látható.

Ezúttal azonban alaposabb bepillantást is engednek a Hub-ba, ugyanakkor ismét előjönnek az eltéveszthetetlen Android Lollipop jegyek, s ezúttal egy plusz: a Google Play alkalmazásbolt sokat sejtető képe is.

Mostanra az Androiddal kapcsolatos dolgok már nem annyira meglepőek. Ugyanakkor novemberig még elég sok idő van hátra, s a madarak azt csiripelték, hogy esetleg a szeptember 4-től 9-ig zajló berlini IFA-n is várhatóak további, Venice-szel kapcsolatos hivatalos bejelentések a BlackBerrytől. Ha így volt, ez nagyon hamar kiderül, mivel e sorok írásának időpontjában már vége is az IFA-nak.

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F