Passport és Classic – exkluzív színekben

blackberry_passport_gold_1

Akinek sok felesleges elkölteni való pénze van, és BlackBerryt szeretne, de eddig nem volt megelégedve a színválasztékkal, az mostantól hátradőlhet: itt a BlackBerry Passport megnyugtató arany-, platina- és rózsaarany kivitelben!

Több ilyesmire szakosodott cég, köztük a Gold Genie vesz fel rendeléseket a fenti változatokra: náluk potom 1893,83 és 2020,26 USD közti áron lehet miénk az áhított színű Berry.

A prémium termékekkel foglalkozó viszonteladók úgy tűnik, felkapták a BlackBerry készülékeket, mert többen is előrukkoltak a saját luxusváltozatukkal – némelyiken több, némelyiken kevesebb arannyal.

Ez idáig talán a Karalux változat tette a legnagyobb benyomást a vásárlóközönségre, ők a legapróbb részletek kidolgozására is kínosan ügyelnek.

Nemcsak a BlackBerry Passport aranyozódik napjainkban. A Porsche Design P’9983 is megkapta ugyanazon bevonatot a Gold Genie-től, a BlackBerry Classicot pedig a WNG Supplies vette kezelésbe, amely a jelentések szerint elkészített egy 24 karátos arany változatot kifejezetten Drake, valamint egy rózsaarany verziót Khloe Kardashian kedvéért.

d1d2

Bár van, aki a fenti kivitelezéseket rendkívül vonzónak találja, mások pedig bottal sem piszkálnák meg ezeket, de egyvalami kétségtelen: az ilyen készülékekre határozottan van kereslet, markáns piaci rést képviselnek.

Forrás: InsideMonkey

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F