PC-s adatszinkronizáló program a Beta Zone-ban

Computer-Data-Sync-App-For-BlackBerry

Pillanatnyilag limitált képességekkel bár, de egy teljesen új BlackBerry 10 alkalmazás bukkant fel a Blackberry Beta Zone-ban néhány beta-teszter számára.

Az alkalmazást egyszerűen ‘Computer Data Sync for BlackBerry’-nek hívják, azaz magyarul ez egy számítógépes adatszinkronizáló program BlackBerryre.

A számítástechnikai eszközök üzemeltetésének világában szinte minden az adatszinkronizációról szól manapság, így az ember örül minden hasonló szoftvernek, amivel naprakészen, frissítve tudjuk tartani adatainkat különféle eszközeinken.

A fenti kis szoftver segít a Microsoft Outlookból származó adatainkat BlackBerry 10 eszközünkre szinkronizálni, az alábbi módokon:

  • Kontaktok és naptári események átvitele a számítógépről a telefonra, egyszeri alkalommal.
  • Kontaktok és naptári események szinkronizálása számítógépünk és eszközünki közt akkor, amikor eszközünket a számítógéphez csatlakoztatjuk. Például, ha frissítünk egy kontaktunkhoz tartozó adatot a telefonunkon, akkor az a számítógépünkön is frissülni fog, amint készülékünket a számítógépre kötjük.

A számítógépes adatszinkronizáló használatához az alkalmazást a telefonra is telepíteni kell, de van egy desktop-komponense is, amelyet asztali gépünkre/notebookunkra kell telepítenünk. Utóbbi Windows és Mac platformokra egyaránt elérhető.

A BlackBerry egyébként már hivatalosan is felfedte az alkalmazás létét újonnan áttervezett help oldalukon, ahol eme új programhoz is segítséget kaphatunk, valamint a desktop alkalmazások is készen állnak a letöltésre.

További információk a Computer Data Sync alkalmazásról itt olvashatók.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F