Priv: a legújabb információk képekkel

front

Nyilvánosságra, illetve megerősítésre került számos műszaki adat a hamarosan (még idén) megjelenő szétcsúsztatható kivitelű, Android-meghajtású BlackBerry kapcsán.

Immáron tudjuk például, hogy az akkumulátora 3410 mAh kapacitású lesz, ami előrevetíti, hogy a nap végéig minden bizonnyal nevetve kihúzza majd a készülék, még akkor is, ha éppen nincs hálózati csatlakozó közelében. Ha pedig jól optimalizált lesz a rendszer (reméljük), akkor ez akár 3 nap készenléti időt is jelenthet.

A derStandard.at oldala további részleteket is közöl a soron következő zászlóshajóról.

Specifikációk

hand

A Priv 5,4 collos, két szélén ívelt kijelzővel mutatkozik be. Eme ívek azonban közel sem olyan markánsak, mint pl. a Galaxy Edge készülékek esetében. A kijelzőpanel 2K-s, 2560 x 1440 pixel felbontású. Az 544 ppi-s pixelsűrűség rendkívül magasnak számít, de a mindennapi használat során szabad szemmel nem különböztethető meg egy hagyományos full hd felbontású képernyőtől.

Az Android 5.1 (Lollipop) rendszer megfelelő futtatásáról az LG G4-ből ismerős Snapdragon 808 chipset gondoskodik 3 GB RAM-mal és 32 GB beépített memóriával párosítva, utóbbiból 22 GB szabad. Mindezt kiegészíthetjük a microSD kártyahelyre beillesztett tetszőleges méretű memóriakártyával, ha kevésnek bizonyulna. A készülék támogatja a modern szabványokat, mint az LTE, a Bluetooth 4.1, és az NFC. A microUSB port töltésre és adatátvitelre is alkalmas, azonban csak a viszonylag régi USB 2.0 specifikációkat teljesíti.

side

 

Kamerák

back

A 18 megapixeles, nagy nevű Schneider-Kreuznach optikával ellátott kamera enyhén kiemelkedik a hátlap síkjából. Az összkép része a dupla villanó modul. A frontoldali kamera 5 megapixeles lett.

A fő kamera jó benyomást kelt, de nem lehengerlő minőségű. Normál fényviszonyok közt részletgazdag, realisztikus színű képeket készít gyors expozícióval, amelyek talán egy kicsit túl sötét tónusúak. Mesterséges fényviszonyok közt észrevehetően lassabb az exponálás, az optikai képstabilizálás ellenére. A  jelenség hatása a képminőségben is megmutatkozik.

 

Mintaképek:

IMG201509291213151 (1)

IMG201509291204264 (1)

IMG201509291240597 (1)

IMG201509291209220 (1)

 

Bár a fenti bemutató sok mindent érint, ne feledkezzünk meg róla, hogy egy megjelenés előtt álló szoftver és hardver a tárgya, ami még bőven változhat, s valószínűleg számos aspektusában fog is a végleges kiadást megelőzően.

A “tesztpéldány” kijelzője szélén (aka Edge képernyő) nem működött pl. az akku töltöttségmérő, amelyet korábbi prototípusokon már láthattunk funkcionálni.

Bízunk benne, hogy hamarosan újabb részletekkel, adatokkal, képekkel szolgálhatunk.

Forrás: derStandard.at

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F