Q10, Z10 akkumulátor akció a Szederboltban + akkukímélő tippek!

szederbolt_heti akcio

Ha gyengélkedik kedvenc BlackBerryd áramforrása, vagy csak szeretnél egy tartalék akkut hozzá, hogy ne kerülj bajba napközben, a hálózati csatlakozótól távol sem, akkor nem érdemes tovább várnod!

Minden eddiginél kedvezőbben, közel féláron, 4490 Forintért juthatsz vadonatúj gyári akkumulátorhoz BlackBerry Q10 és Z10 készülékedhez.

Az akció egyetlen hátulütője, hogy a készletek korlátozottak, tehát a helyedben nem haboznánk sokat: érdeklődj a kedvezményes árú akkukról telefonon: +36 70 207 5801 vagy személyesen a Visegrádi út 18/B szám alatti Szederboltban.

S hogy új szerzeményed sokáig jó egészségnek örvendve szolgáljon, olvasd el újra akkumulátor-kímélő tippjeinket itt és itt, s elevenítsd fel, mik azok az apró trükkök, amelyek meghosszabítják annak napi szintű teherbírását, de a teljes élettartamát is!

Bónusz tippek: Li-Ion akkudat ne formázd (szükségtelen), ne hagyd kikapcsolásig vagy azon túl lemerülni, és ugyancsak ne hagyd a töltőn, ha már teljesen feltöltődött. Ezen akkuk teljes élettartama (a töltési-kisütési ciklusok száma, ahol még nem csökken a kapacitás számottevően) egyébként akkor a legnagyobb, ha töltöttségi szintjüket állandóan olyan 10-15% és 90% közt tartják, e szint felett (90-100%-ig) a töltésből adódó jelentős melegedés hosszú távon károsíthatja a cellákat.

Ugyanakkor a Li-Ion akkuk a rátöltésre teljesen érzéketlenek (nincs memória-effektus), tehát a töltöttségi szinttől függetlenül is nyugodtan töltőre dughatod, amikor szükségét érzed.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F