ReadOut – olvastasd fel telefonoddal a szöveges üzeneteid

readout-passport-hero

A ReadOut pontosan azt teszi, amit a neve ígér – szövegeket olvas fel számunkra. A ReadOut integrálható a fejlesztő másik művével, a ReadItNow!-val is, amelynek segítségével cikkeket is felolvastathatunk telefonunkkal, mint Pósalaky bácsi a Légy jó mindhaláligból. („Ugorgyunk” ugyan nincs, legalábbis előre…)

Több módon is elérhető, hogy a szövegek fel legyenek olvasva.

Beilleszthetünk egy hosszabb szöveget a Text to read out mezőbe, és a Play-re bökve elindíthatjuk a felolvasást. Vagy meg is oszthatjuk azt bármely olyan alkalmazásból, amely támogatja a szöveg megosztását. Pl. tetszőleges email, amely a Hubon keresztül érkezett, megosztható a ReadOut-tal, a natív Share (megosztás) funkció használatával. Némi várakozás után elkezdődik a szöveg lejátszása. (Minél hosszabb a szöveg, annál hosszabb a várakozási idő, mivel a programnak először le kell töltenie a hangokat.)

A ReadOut 30 különböző nyelvet támogat, köztük a magyart is. Alapértelmezésben úgy van beállítva, hogy felismerje a szövegmezőbe bemásoltak nyelvét. A felolvasáshoz használandó nyelv egy legördülő menüből is kiválasztható.

A szöveg lejátszásánál pillanat-álljt használhatunk, „visszatekerhetjük” 10 másodpercnyit, vagy végleg is megállíthatjuk azt.

Az mp3 formátumú hangot meg is oszthatjuk másokkal.

Letöltés: BlackBerry World

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F