Rég közöltünk tesztet? Hamarosan bepótoljuk!

tesztek

Keményen tesztelünk – mondja a fenti szlogen, azért nem annyira, mint ahogy a képen látható. Hajlítgatás, turmixolás, vízbeejtés, autóval ráhajtás, kijelző szétlövése nem fog szerepelni a repertoárban.

Aki ilyesmire vágyik, annak javasoljuk a Youtube-ot, ahol főként iPhone témában bőséges a kínálat, mivel nagy tömegben az agyhalottak is túlreprezentáltak.

Egyvalamire viszont bizton lehet számítani: tenyleg keményen és őszintén tesztelünk majd, ahogyan egyébként azt már korábban is megszokhatta a T. Publikum. Nem rejtjük véka alá a készülékek megtalált gyengeségeit, könyörtelen szemeink előtt semmiféle Achilles-sarok nem maradhat felfedetlen.

Nagyon rövid időn belül három teszt van készülőben nálunk: az egyik némi restancia, mivel a Leap méltánytalanul lett elhanyagolva ahhoz képest, hogy egészen jó “kis” (inkább szép nagy) készülék. Akár így, akár úgy, de megérdemel egy tisztességes tesztet. A másik nem is nevezhető a hagyományos értelemben tesztnek. Egyfajta kitekintést tervezünk az operációs rendszerek világába, ahol kiválasztottunk egy méltatlanul ismeretlen, erőteljes (de persze szintén nem hibátlan) OS-t, a Jolla-t, s ezt fogjuk összevetni a BlackBerry 10-zel, valamint két készüléket is, a fenti operációs rendszerek egyikével, illetve másikával. Harmadjára, de nem utolsósorban (sőt!) közeleg az idő, amikor egy BlackBerry Priv fog górcső alá kerülni – valójában ez már folyamatban is van.

Hogy melyik tesztet olvashatjátok elsőként, az maradjon egyelőre titok –  de hamarosan minden kiderül!

Addig is osszátok, kommenteljétek, lájkoljátok a posztokat, mert -aki még nem tudná- nagyban zajlik év végi nyereményjátékunk, amelynek keretében december során a korábbiaknál is több és értékesebb BlackBerrys nyereményeket szerezhettek be hetente.

Megírhatjátok azt is a kommentekben, hogy a fentiek közül melyik tesztet szeretnétek legelőször olvasni -kellő súlyú vélemény esetén ezt figyelembe fogjuk venni- sőt, ha van tippetek, hogy mit teszteljünk még, azt is osszátok meg velünk!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F