Számítógépes grafikákon az új csúszkás Berry

BlackBerry-Glide

Az új BlackBerry, ahogy azt John Chen nevezi: “Slide” ezidáig nem volt túl fotogénnek nevezhető, és egészen sikeresen kerülte ki a kíváncsi kamerák kereszttüzét (bocsánat a véletlen alliterációért).

Amit viszont nem tud kikerülni, az nem más mint a jó öreg ipari szabvány képszerkesztő program, a Photoshop, és egy ügyes designer, Dylan Habkirk fantáziája, aki kiválóan sikerült realisztikus grafikákkal igyekszik csillapítani az új sider készülékre ráizgult BlackBerry-rajongók kíváncsiságát.

Dylan Habkirk már a múltban is bizonyított számos kellemes koncepcióval – most annyi a különbség, hogy (szerencsére) a legújabb műnek több a valóságalapja, és reményeink szerint nem marad puszta koncepció.

A bemutató rajzokon Glide fantázianévre keresztelt készülék annak ellenére szépen sikerült, hogy az alapja csak pár elmosódott kamerás videófelvétel. No de hát mire való a művészi/mérnöki fantázia, ha nem erre?

Az álló elrendezés nekünk bejön, minket kissé a Dell Venue Pro készülékére emlékeztet (amely sajnálatos módon utód nélkül maradt), de nem kell ennyire messzire menni, hiszen, mint tudjuk, házon belül is van elődje, a sikeres Torch/Torch2 (9800/9810) “személyében”.

Az utolsó képen még némi specifikációt is találunk – hogy ezeknek mennyi a valóságalapja, az majd kiderül. A legizgalmasabb mindenesetre a dual edge kijelző – ha igaz lesz.

Lássuk hát a Glide nevű koncepciót  – amiből remélhetőleg mielőbb valódi termék lesz.

BlackBerry-Glide-2

BlackBerry-Glide-3

BlackBerry-Glide-4

A BlackBerryCentral alapján

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F