Technikai szakértői sorozatot indított a BlackBerry a Youtube-on

Blackberryhelp

A szakértői tanácsokra éhes IT menedzserek új erőforrásnak örülhetnek: a BlackBerry kfejezetten vállalati ügyfeleknek szóló technikai szakértői sorozatot indított a Youtube-on.

A cég számos szakértőt szólaltat meg a sorozatban minden olyan témában, amely érdeklődésre tarthat számot a vállalati IT vezetők és a mobil kommunikációért felelős menedzserek körében. A cél az, hogy ráirányítsák a figyelmet a BlackBerry azon kulcstermékeire és szolgáltatásaira, amelyek közvetlen megoldást jelentenek az IT menedszerek legnagyobb aggályait jelentő témákban. Így olyan mobil eszközökkel és  alkalmazásokkal vértezhetik fel alkalmazottaikat, amelyeket öröm használni, miközben a céges adatbiztonság teljes mértékben garantált marad.

A Good Dynamics akvizíciója által a BlackBerry rengeteg figyelmet kapott, különösen január óta, amikor bevezették a Good technológiai integrációjának első gyümölcsét. A videósorozat első részében éppen ezt tárgyalja David Moellenkamp, a BlackBerry megoldások rangidős fejlesztési igazgatója.

A Good Dynamics és a BES 12 integrációjáról szóló videó:

A videó a Good technológa BES 12-be való integrálásának munkáját mutatja be, amely elhozta az ügyfelek számára a kategóriájában legjobbnak számító mobilalkalmazás-platformot és a világ legátfogóbb vállalati mobil menedzsment (EMM) platformját.

A következő videó a mobil alkalmazásmenedzsmentről szól BES12 alatt:

A videóból megtudhatjuk, hogy miként aknázhatjuk ki a BES12 és a Good Dynamics platform erejét, hogy kiterjesszük azokat kritikus folyamatokat, eljárásokat és eszközöket, amelyekre ügyfeleinknek szüksége van munkájuk elvégzéséhez, ha éppen úton vannak.

A BlackBerry Youtube csatornáján a lejátszási listán további informatív, felvilágosító videókat is találhatnak az érdeklődők a vállalati mobil menedzsment témájában.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F