Trollkodás BlackBerry ügyfelekkel – felsőfokon

T-Mobile defect

Nem is olyan rég volt, amikor T-Mobile visszakozásra kényszerült, némi exkuzálás közepette, midőn iPhone-okra való “upgrade”-re biztatta a derék BlackBerry tulajokat.

Hogy aranyhal-szintű memóriájuk, netán valami rejtélyesen nagyreményű termékstratégia, vagy egyéb tényező okozta-e, azt nem tudni, de a minap kísértetiesen ugyanez a sztori ismétlődött náluk, annyi különbséggel, hogy most éppen Samsung vásárlásra biztatják BlackBerrys (tehát jellenzően üzleti) ügyfeleiket. (A tisztánlátás kedvéért: nem, nem Magyarországról és az itteni Telekomról van szó, hanem a T-Mobile nemzetközi oldaláról).

Ezúttal komoly kedvezménnyel csábítják a BlackBerry felhasználókat a platform- (és készülék-) váltásra: egy 100, illetve 200 dollárral feltöltött MasterCard kártyával, amely összeget Galaxy Note 3, S5, vagy Galaxy Light vásárlására lehet felhasználni.

Mindenesetre ez “érdekes” módja megmutatni a T-Mobile részéről, hogy ők, idézzük: “továbbra is elkötelezett hívei a BlackBerry felhasználóknak”…

Remélhetőleg a BlackBerry már dolgozik egy ütős, meggyőző válaszlépésen. Másfelől kíváncsian várjuk, hogy ezútal is bocsánatkéréses visszakozásra kényszerül-e a neves mobilszolgáltató.

Szerintetek? Várjuk a kommenteket itt, vagy Facebook oldalunkon!

 

Forrás: TmoNews

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F