Törölted a BlackBerry Hub ikont? Így teheted vissza!

Did you delete your BlackBerry Hub icon? You can now download it to get it back

Az utóbbi időben a BlackBerry letölthetővé tett számos alapvető alkalmazást, amelyek amúgy előre vannak telepítve, és az oprendszerrel érkeznek. Ilyenek pl. az óra, a számológép, vagy az iránytű.

Azáltal, hogy ezek bekerültek a BlackBerry Worldbe, hamarabb megkaphatják a felhasználók a frissítéseiket, immáron nem csak a viszonylag ritka firm upgrade-nél.

Az egyik legutóbbi fejlemény, hogy letölthető lett a BlackBerry Worldben a szöveges üzenet ikon, s bár ezen lehet nevetni, mégis, ha belegondolunk, igen hasznos tud lenni a dolog, ha pl. véletlenül vagy meggondolatlanul töröltük – máskülönben igencsak lehetetlen visszavarázsolni.

A fentieken felbuzdulva sokan jelezték is, hogy szeretnék, ha más ikonok is elérhetők, letölthetőek lennének. Ilyen például a Hub ikonja.

Nos, nem kellett sokáig várni, a Hub ikon is újratehető immáron egy mozdulattal, az OS újrahúzása vagy a .bar fájl sideloadja nélkül.

Megjegyzés: Vigyázat! Ha 10.2.1-en vagyunk és úgy töltjük ezt le, valószínűleg megváltoztatja az ikonunkat a 10.3-as kinézetre. (Azaz a lekerekített sarkú, áttetsző téglalap alakú ikonháttér nem lesz meg!)

További információk és letöltés:

BlackBerry Hub Ikon BlackBerry 10-re

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F