Tudtad-e?

Morgan Freeman uses a BlackBerry-img_20140912_015507_003.jpg

Amerikában nagy hagyománya van a showműsoroknak, és annak is, hogy azok házigazdái menetrendszerűen csinálnak hülyét magukból – akarva-akartatlan. Jimmy Fallon, Matt Lauer és a többiek megtesznek mindent a nézettségért, de persze ez nem mindig sül el jól.

Legutóbb Jimmy Kimmel-nek sikerült teljesen kretént faragnia magából, mikor meghívott vendégét, Morgan Freemant kezdte el cikizni azért, mert az BlackBerryt használ.

Kimmel, a komikus hamisítatlan figyelmi szajha, így persze szenzációhajhász módon állt a sztár mobilhasználatához is (első a nézettség, ugye), és így fogalmaz: „látom, BlackBerryd van, nem haladsz az idővel.” (Majd céloz rá, hogy ma már iPhone 6 is kapható- mutatják is a stúdióban.)

A válasz nem egy frappáns, hosszú fejtegetés vagy magyarázkodás, hogy miért van ez így, mindössze a filmekből is jól ismert, jelentőségteljes, morganfreemanes nézés következik, amely többet árul el véleményéről ezer szónál – aztán poénra veszi az egészet – mi másra is vehetne egy, a 2012-es csúcskategóriát éppen csak elérő készüléket?

Már korábban egy Q10 társaságában láthattuk Freemant – nem tudni, a felvételen ez látható-e:

Name:  IMG_20130843.png
Views: 2105
Size:  172.4 KB

A videó mindenesetre itt tekinthető meg, jó szórakozást hozzá:

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F