Új fotók és információk a Venice-ről

Venice-AA

A BlackBerry Venice jó ideje beszédtémává lett, s most újra reflektorfénybe került, mivel új fotók s infók bukkantak fel róla az interneten.

Ezek egyúttal az első olyan képek, amelyeken végre jól kivehetően láthatjuk az operációs rendszert, ami első ránézésre alap, szokványos Android kinézetűnek tűnik, saját ikonokkal. Úgy fest, ezen kívül a Home gomb nyomvatartása, amely rendszerint a Google alkalmazását hívja meg, itt a Venice-nél extra shortcutokat hoz elő.

A menü nagyon hasonlít a Samsung jelenlegi Android menüjéhez, ahol az opciók kategóriákra bontva szerepelnek. Ami a specifikációka illeti, a korábbi pletykákkal összhangban megerősítve látszik a Snapdragn 808 processzor, a 3 GB RAM, a 18 megapixeles kamera és az 5,4 collos kijelző. Érdekes apróság, hogy feljövetelkor a boot képernyőn egy pajzsot tartó droidot láthatunk, ami arra utal, hogy itt azért nem egy szokványos, hanem egy biztonságos Androiddal van dolgunk.

A korábbi pletykák szerint, mint tudjuk, a készülék valamikor november folyamán jelenik meg, ám ez idáig a BlackBerry nem jelentette be a hivatalos dátumot. Többen abban bíznak/reménykednek, hogy a szeptember 25-i pénzügyi negyedéves jelentés eseményén fog ez megtörténni. Addig már nincs túl sok hátra, így hát várakozzunk türelemmel, s nézegessük a legújabb Venice-fotókat.

Forrás: Android Authority

BlackBerry-Venice-AA-4-840x466 BlackBerry-Venice-AA-6-840x1132 BlackBerry-Venice-AA-1-840x1132 BlackBerry-Venice-AA-71-840x1132 BlackBerry-Venice-AA-3-840x1132 BlackBerry-Venice-AA-8-840x1132 BlackBerry-Venice-AA-5-300x457

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F