Új kommunikációs igazgató a BlackBerrynél

Screenshot-2015-05-18-16.56.33

Új, céges kommunikációért felelős alelnöke van a BlackBerrynek. A barátságos mosolyú hölgy, Jennifer Doidge a PR Week információi szerint a Visa-nál eltöltött 9 éve után csatlakozott a BlackBerryhez, és a közelmúltban távozott Heidi Davidson által üresen hagyott posztot fogja betölteni.

Doidge-nek a BlackBerry kaliforniai Pleasanton-ban levő irodája lesz a főhadiszállása. Közvetlen felettese pedig a BlackBerry COO (műveleti főnök, aka ügyvezető igazgató) Marty Beard lesz.

Az előd, Heidi Davidson egyébként kiváló munkát végzett a posztján, amit több helyen is méltattak. Hihetetlenül kemény, nagy munkabírású és lelkes munkatársként írják le.

heidi-davidson

Heidi Davidson 2011 óta dolgozott a BlackBerrynél, így azon kevesek közé tartozik, aki egyaránt dolgozott Jim Balsillie és  Mike Lazaridis társigazgatók, majd az őket követő CEO Thorsten Heins, valamint John Chen keze alatt is.

Heidiről köztudomású volt, hogy a világ legnagyobb BlackBerry-fanja – az interneten és a való világban egyaránt. Felbecsülhetetlen információforrás volt az összes BlackBerry blog számára céges pályafutása során.

Köszönet a munkájáért, és egyúttal hasonló sikereket kívánunk utódának!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F