Új WatchDox alkalmazással rukkolt ki a BlackBerry

WatchDox-By-BlackBerry-Signage

Ha már egyszer megszerezte magának a BlackBerry a WatchDox -t, mindjárt frissítette is, többek közt hozzáadott platform-integrációs funkciókkal, és egy új alkalmazással – BlackBerry 10 okostelefonokra.

A biztonságos vállalati fájlmegosztó és mobil tartalomkezelő megoldás, a WatchDox nem kevesebbet kínál a szervezetek számára, mint teljes kontrollt a céges tartalmak felett. Az új alkalmazás pedig biztonságos hozzáférést biztosít a tárolt fájlokhoz, szinkronizációs lehetőséggel karöltve mobilon, PC-ken és a weben egyaránt.

Ahogy az új WatchDox alkalmazás esetében, a BlackBerry szintén kiterjesztette a támogatást olyan hardverekre, amelyek Samsung KNOX-t, Android for Worköt, vagy Secure Work Space for iOS-t vagy  Secure Work Space for Androidot használnak. Az új hivatalos alkalmazással a BlackBerry tovább fejlesztett a legutóbbi akvizíciója által elnyert biztonsági lehetőségeken.

Megjegyzendő még, hogy a WatchDox a BlackBerry integrációja nyomán már az Enterprise Identityt (vállalati identitást) is tartalmazza, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy több platformról is hozzáférhessenek az alkalmazáshoz. Az azonosítás mindössze egyetlen bejelentkezési hitelesítési művelettel történik.

A fejlesztésekről, funkciókról teljes részletességben az eredeti sajtóközleményben olvashatunk: WatchDox by BlackBerry.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F