Újabb Android-pletykák

Slider

Furcsa is lett volna, ha e hétre nem jut valamiféle „kiszivárogtatás”. A minap ismét fellángoltak az Androidos BlackBerrykkel kapcsolatos pletykák, ezúttal a Venice kódnevű csúszkás készülékről informálta a nagyérdeműt @evleaks, méghozzá Twitteren.

Bár a fickó nagy kiszivárogtató, azért a legújabb hírét érdemes józan mértéktartással fogadni. E szerint a Venice (ahogy erről már korábban is szóltak némely pletykák) Android rendszerű készülék lesz, s konkrétan  az egyik nagy szolgáltatónál, az AT&T-nél fog rajtolni.

Íme az ominózus tweet, amelyben a kiszivárogtatás megtörtént:

screen

Mint látjuk, vannak itt további érdekességek is, nevezetesen egy fotó, amely úgy néz ki, mint egy androidos Passportról készült marketingcélú számítógépes render.

A dolog egyre rejtélyesebb, és ha igaz, ha nem, sokaknak nem igazán tetsző irány. Régi igazság, hogy ha nincs információ, akkor az emberek megpróbálják kitalálni. Aztán abból lesznek az ilyenek…

A BlackBerry hallgat, mint az a bizonyos a fűben, s nekünk nem marad más, mint a várakozás, vagy legfeljebb a spekuláció. S mivel nemigen fáradoznak még azon sem, hogy cáfolják a felrebbent szóbeszédet, lassanként hajlunk rá, hogy úgy véljük, végülis igazak az androidos hírek.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F