Újabb BlackBerry 10 slider koncepció

BB S50 Slider

A Mobile World Congress remek újdonságokkal szolgált a BlackBerry háza táján: megerősítették mind a Z3,  mind pedig a Q20 megjelenését.

Mint tudjuk, a Z3 egy teljesen érintős, budget kategóriás készülék, míg a Q20 a jelenlegi fizikai qwerty-s zászlóshajó Q10-et fogja leváltani, egy kis “csavarral”: esetében visszatérnek az optikai trackpad-hez és a fizikai híváskezelő gombokhoz.

A jól ismert CrackBerry fórumnak régóta szokása közölni szokott BlackBerry koncepciókat, legyen szó akár gyári kiszivárgott koncepciókról, akár a rajongói fantázia által megálmodott készülékekről. Számos szemet gyönyörködtető, szívet dobogtató példányt láthattunk már onnét korábban is.

Most egy ilyen utóbbi, tehát rajongó általi koncepciótmutatunk be, Andreas Kimishis1 felhasználónak köszönhetően, aki megálmodott egy qwerty-s slider készüléket.

A fizikai billentyűzetes, szétcsúsztatható példányok már a Torch óta sokak kedvencei, hoszen “mindkét világ legjavát” nyújtják egyszerre: nagy érintőkijelzős, jól látható, könnyen kezelhető felület + a fizikai gombsor által nyújtott kényelmes, gyors gépelési élmény.

Andreas Kimishis1 BlackBerry S50-nek keresztelt koncepciója fóruma a róla szóló olvasói véleményekkel együtt itt érhető el (angol nyelven).

Neked mi a véleményed? Kommenteld itt, vagy Facebook-oldalunkon!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F