Újabb kémfotókon a BlackBerry Passport – ezúttal fehér változatban

Szinte nem telik el nap, hogy ne érkezne innen-onnan valami újabb hír, kép, videó, bejelentés vagy hasonló a BlackBerry talán miden idők legnagyobb várakozásával nyomon követett, ősszel debütáló új csúcskészülékéről, a Passportról.

Mindazonáltal nem vagyunk meggyőződve róla, hogy mindez túlzottan  tudatos marketing eredménye. Sajnos inkább azt érzékeljük, hogy miután egy eleve piszok jó készülékről van szó, a BlackBerry mintha az e felett érzett nagy kényelmességében egyszerűen a spontán kialakult rajongótáborra bízná a népszerűsítés munkájának zömét. Ami részben érthető és részben bevett technikának mondható, de itt a hangsúly a részben szón van. Mindez semmiképpen nem menti fel a harmatgyenge, egyesek szerint egyenesen “töketlen” BlackBerry marketingmunkát.

Az elégedetlenkedést félretéve, merítkezzünk most abból, amink van. Legutóbb például a Crackberry hozott nyilvánosságra pár fotót az új  zászlóshajóról.
Sokan kedvelik a fehér Berryket, nekik valószínűleg külön öröm, hogy most ilyen színű Passport-fotók szivárogtak ki. Bár a második “csak” egy renderelt kép, a fotók egyértelműen azt jelzik, hogy a Passport fehér változatban is kapható lesz. Lássuk a fotókat!

Passport white front

Passport front

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F