Újabb Passportot kaptak rajta – Android futtatása közben

Passport-SE-Lollipop

A „szentségtörő aktusról” még a hétvége folyamán került ki néhány fotó a webre a 4GNews jóvoltából, azonban amit a legtöbben elfelejtenek, vagy nem tudnak, az az, hogy e képek egy videóból származnak.

Egyes blogok, pl. a Crackberry pl. úgy döntöttek, hogy a fotók közzététele helyett magát a videót mutatja be, amint az felbukkan majd valahol a neten. Rövid várakozás után ez be is következett. A készülék ugyanannak tűnik, mint amelyről korábban kiszivárgott pár felvétel, ezúttal azonban működés közben láthatjuk, amint teljesen nyilvánvaló módon Android fut rajta, látunk néhányat a beállítási lehetőségek közül, s még a Google Play Store is feltűnik a videón.

Sajnos itt véget is érnek az érdemi információk, s bár némely áruház e készüléket máris Passport 2 névvel illeti, azért ott még nem tartunk, hogy ezt megerősíthetnénk.

A Venice körüli android/nem android cirkusz fényében mindez inkább afféle főpróbának tekinthető, ahol talán a fogadtatást tesztelik, hogy tudják, mire számítsanak.

Mindazonáltal e videó tovább növeli az Androidot futtató Passportok (az eredeti és az ezüst) létezéséről szóló hírek hitelességét. Nem mintha ez olyan elengedhetetlenül fontos lenne jelenleg.

Íme a videó:

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F