Újabb részletek a BlackBerry Blendről

Már több alkalommal jeleztük a legfrissebb híreket a BlackBerry Blend kapcsán, pl. itt és itt, most azonban újabb fejleményekre hívta fel a figyelmet a Crackberry.

Mint tudjuk, vészesen közeleg a BlackBerry Passport és Classic bejelentésének ideje, s velük együtt az OS 10.3 hivatalos kiadása. A 10.3-mal pedig a Blend is eljön, annak szerves része lesz. Akik vették a bátorságot, és esetleg már feltették BlackBerry 10 készülékükre valamelyik bétás 10.3-at, azok láthatják a Blend indítóikonját készülékükön, és ha lenne letölthető/működő asztali kliens, akkor már használhatnák is.

A cikk elején látható, újonnan kiszivárgott képernyőfotó eléggé sokat elárul a Blendről. Bár úgy tűnik, csak demó adatokkal van kitöltve, mégis jól mutatja, hogy a végfelhasználók milyen módon fognak interakcióba lépni a Blenddel, és hogy mi mindent tudnak megtenni vele.

Ugyancsak jól mutatja egy másik kiszivárgott fotó a rendszerkövetelményeket/elérhető platformokat, amelyeken a Blend működni fog:

A BlackBerry Blend segítségével az alábbiakat tudjuk megtenni desktop gépünkön:

  • A BlackBerry Hub különböző fiókjaiba beérkező üzeneteket megnézni és azokra válaszolni.
  • Hozzáférni a BBM csevegésekhez, csoportokhoz, és BBM csatornákhoz.
  • Hozzáférni a szöveges üzenetekhez (SMS-ek).
  • Megnézni a napi, heti vagy havi tennivalókat a naptárban.
  • Új naptárbejegyzéseket létrehozni, és a meglevőket megváltoztatni.
  • Fáljainkat átvinni vagy másolni a BB 10-es eszközünk és a számítógépünk vagy tabletünk közt.
  • Böngésző megnyitása biztonságos kapcsolaton keresztül, privát információk megtekintése céljából a szervezet intranetjén, amennyiben az eszközünk BES 10 szolgáltatáshoz van társítva.
  • Azok a feladatok, amelyeket korábban a BlackBerry Desktop Software vagy a BlackBerry Link segítségével végeztünk, mostantól végrehajthatók a BlackBerry Blend segítségével, beleértve az alábbiakat: Biztonsági mentés és visszaállítás, váltás másik BB 10 eszközre, kpek, videók, és zene másolása egy számítógép vagy tablet és a BlackBerry 10 eszközünk között.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F