Újra kapható Z10 és Silver Passport!

image

A Szederboltba ismét érkezett néhány darab a kiváló BlackBerry 10 készülékek közül alsóbb és prémium kategóriában is.

Az igénybevételt kiválóan bíró Z10 remek kijelzővel, 2 GB rendszer RAM-mal, LTE-képesen áll helyt a mindennapokban. Kompakt méretével, letisztult, mégsem tucat formavilágával és kedvező árával a mai napig a legjobb választás, ha egyáltalán még hozzájut az ember. Most kihasználhatod az alkalmat, és még beszerezhetsz üzletünkből egy vadonatúj, fekete példányt páratlanul jó áron, 39.900 Forintért!

imageA prémium kategória kedvelői számára lehet kiváló választás az utolsó BlackBerry 10 operációs rendszerű zászlóshajó, a Passport Silver változata. A készülék kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt minden téren. Az erőteljes hardver kellő kapacitású akkumulátorral, hatalmas kijelzőméretével és az érintős fizikai billentyűzettel együtt páratlan kényelmet és felhasználói élményt nyújt a mindennapokban.

Az -egyesek szerint legszebb- Silver változatot most mindössze 109.900 Forintért vihetitek haza – de csak amíg a készlet tart!

Figyelem, ez nem marketingszöveg, tényleg csak pár darab érkezett, és a legutóbbi alkalommal is gyorsan elkeltek a készülékek. Ugyanakkor nem biztos, hogy lesz még lehetőséged ezekből új példányt vásárolni, tehát a megfelelő alkalom egy Z10 vagy egy Silver Passport beszerzésére most van!

További felvilágosítás, készletinformáció: +36 70 207 5801

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F