UnSend Email – avagy elküldött email visszavonása (BlackBerry 10-re)

IMG_20140517_024537

Mindannyiunkkal megesett már, hogy vissza szerettünk volna vonni egy email elküldését, vagy mert megbántuk, vagy mert valamit félregépeltünk/kihagytunk benne.

A Devcellent legújabb remek alkalmazása, az UnSend pontosan ebben tud segíteni, elhozva az előd készülékek világából az Email++ nevű program egyik legkedveltebb funkcióját.

Ez idő szerint az UnSend  az OS 10.2.1 alatt csak az ActiveSync fiókokat támogatja, az eljövendő  OS 10.3 alatt azonban támogatni fogja a POP és az IMAP emailfiókokat is!

Működése igen egyszerű. Írjuk meg az emailünket. Az üzenetet elküldéskor az UnSend elcsípi, és az előre beállított késedelmi idő leteltekor kezdeményezi az elküldését a kliensből. (Ezt nekünk kell beállítani az alkalmazásban, alapértelmezése 10 másodperc, de hosszabb időt is megadhatunk).

Ha vissza szeretnénk vonni egy email elküldését, a Hub-ban tartsuk hosszan nyomva az ujjunkat az üzeneteken, majd válasszuk a felugró menüből a “Share | unsend” lehetőséget. A függőben levő üzenetek listája megjelenik. Válasszuk ki a visszavonandó üzenetet. Az ekkor el nem küldött üzenet vázlattá alakul, amelyet szerkeszthetünk, majd újból elküldhetünk.

További hasznos opció a rezgés küldéskor, amelyre sokan emlékezhetnek az előd készülékekre írt Email++ opciói közül.

Letöltés:

BlackBerry World (2,99$)

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F