Vállalati webes oktatóközpontot hozott létre a BlackBerry

bb-enterprise-webcast-portal

A BlackBerry szereti jól megalapozni weben is nyomon követhető eseményeit, szemináriumait, előadásait. Most újabb lépést tettek ez irányban, s egy dedikált weboldalt, portált hoztak létre Enterprise Webcast Central néven (kb.: “Vállalati közvetítő központ”), ahol nem csak az elkövetkezendő eseményekbe kapcsolódhatnak majd be, hanem a lezajlottakat is visszanézhetik az érdeklődők.

A portálra kitekintve jelenleg is három aktuális eseményt találhatunk, amelyek mind a közeljövőben lesznek megtekinthetők.

  • BES12 Cloud áttekintés – Élő konzoldemonstráció kérdésfeltevési lehetőséggel – Ezen a szemináriumon áttekintést adnak a BES12 felhőmegoldásáról, s élő demonstráció során az érdeklődők kérdezhetnek is a konzolfunkciókról. Bemutatják, hogyan használható a BES12 egyszerűen és biztonságosan eszközök egész skálájának menedzselésére. Dátum: 2015. szeptember 24.
  • Vezetőségi interjú: David Kleidermacher, biztonsági főnök – A vezetőségi interjúk sorozat első darabjában David fog beszélni saját hátteréről, a mobil biztonság leginkább aktuális vonatkozásairól, s arról, hogy mit tartogat e téren a jövő számunkra. (2015. otóber 1.)
  • Egy fős asztal: Hogyan boldogulhatnak a kisvállalkozások a mobil kollaborációval – A kis- és középvállalatok igen aktív mobil felhasználókkal szembesülnek, ugyanakkor azzal a ténnyel is, hogy IT költségeiket és erőfeszítéseiket alacsony szinten kel tartaniuk. A szeminárium rámutat, hogyan boldogulhatnak a vállalkozások olyan mobil együttműködési és menedzsment megoldásokkal, amelyeket könnyű használni, telepíteni, beállítani, és nem igényelnek különösebb specializációt. (2015. október 8.)

Aki szeretne bekapcsolódni valamelyik (vagy mindegyik) webcastba, a legjobb, ha elmenti a fenti linkek könyvjelzőit.

Emlékeztetőül: ez a portál kizárólag a BlackBerry vállalati szegmensének dolgaival foglalkozik.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F