Változások a Piactéren (a.k.a. BlackBerry World)

BBWorld Changes

A BlackBerry bizonyos változtatásokat eszközölt saját piacterén, frissítések és javítások formájában.

Amikor az új site elkészült és a BlackBerry váltott rá, néhány régi dolog megváltozott. Az egyik ilyen pl. az funkció volt, hogy alapértelmezésben népszerűség szerint listázta ki a keresési találatokat. Így  a keresési eredmények eléggé szerencsétlenül sorakoztak fel. A BlackBerry komolyan vette a visszajelzéseket, így ezt a problémát megoldották.

További változtatások:

– keresési eredmény kulcsszó-relevancia szerinti sorrendben, tehát ha a keresett szó a szoftvernek már a nevében is szerepel, nemcsak a leírásában, akkor a találati listán az adott szoftver előbbre kerül.

– Kulcsszavak: a tartalom címe, a kategória neve(k) és a terjesztő neve automatikusan a kulcsszavakhoz adódik. Pl.  az “akciójátékok” szóra keresve az eredmények a Játékok > Akció kategóriából fognak listázódni.

– Rangsor:  a változásokkal jár, hogy a minősítések a letöltési és az értékelési információkat is magukban foglalják, hogy segítsék az eredmények rangsorolását. A letöltések és az értékelések nem döntik el, hogy az alkalmazás feltűnik-e a keresési eredmények közt. Ezt a cím, a kulcsszavak és a rövid leírás határozza meg. A letöltések és az értékelések a találati sorrendet határozzák meg, a keresési kritériumokkal együtt. Példaképpen: ha minden más kritérium megegyezik, akkor a többször letöltött program fog sorrendben előbbre kerülni.

Mi van még a frissítésben?

Javították a termék részletes leírásának oldalán a formattálási problémákat, visszahozták a „Rendezés népszerűség szerint” opciót a webes alkalmazásboltba, és az RSS feedek is visszakerültek.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F